Reacties voor: Gerucht: ‘6,1-inch iPhone 12 wordt populairste model’

Wat moet je kiezen als Apple straks de iPhone 12-familie aankondigt? De meeste mensen zullen voor het 'standaardmodel' met 6,1-inch scherm gaan, denkt analist Ming-Chi Kuo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Ik wil voor de 12 pro gaan. Ben alleen benieuwd hoe groot die is. Heb nu een X en een XR.

  2. Dit is best logisch toch? Relatief betaalbaar, ok formaat en goede balans qua features.

  3. Ik wil voor de 6.1 12 pro gaan! Kijk erg uit naar het event! Ben benieuwd! Hoop natuurlijk op 120resolutie en USB-C… maar dat zijn geen dealbreakers.

  4. @Danny: 6,1 inch

  5. Klein beetje verwarrend, het artikel meld dat de meeste gaan voor de standaard iPhone 12 maar de onderliggende foto is van de pro max

  6. Ga voor de 12 Pro Max, twijfel alleen tussen de zilveren of het nieuwe “Midnight Blue”.

  7. Origineel geplaatst door Mike
    Ga voor de 12 Pro Max, twijfel alleen tussen de zilveren of het nieuwe “Midnight Blue”.

    Exact mijn twijfel! Neig momenteel naar de blauwe, omdat ik nu een zilveren XS heb.

  8. Als ik 1 zou nemen werd t de 12 mini, maar misschien koop ik die later gebruikt ook nog wel. Ga eerst door met de SE , heb nog goede accu alles werkt nog en iOS 14 erop . Kan ik ook even zien wat de 12S of 13 wordt. Want er zitten dingen in t vat , dat 120 herz de totale 5g en poort loze iPhone zijn dingen die mogelijk komen , maar nu mogelijk nog niet, zeker niet alle 3. Wil uiteindelijk wel een mini , maar ik heb een goede SE en een goede 8, bij stoppen updates SE kan ik eerst de SE ook als 2e toestel doen en de 8 als eerste, vanwege t formaat heb ik de Se liever, vandaar. Kijk de 🐈 nog ff uit de 🌳 zeg maar. En nee uiteraard wordt de 12 niet de best verkochte van 2020, daarvoor komt hij te laat uit , hij heeft nog 2 maandjes over om te verkopen dit jaar, nou dat moet wel snel gaan dan ….

  9. Op basis van? Ik neem de iPhone 12 pro Max

  10. Ik hoor juist vooral mensen zeggen dat ze wachten op de mini en dat die helemaal niet te klein is, maar dat er eindelijk weer eens een normaal formaat telefoon uitkomt. Zijn genoeg mensen die de 11 pro bijvoorbeeld al te groot vonden en hoor ook genoeg mensen die balen van de XR en 11 maar dat ze die als enige nog acceptabel vonden qua prijs. We zullen zien…
    Zelfs ik zat uit te kijken naar de mini als fervent Androidgebruiker en headphonejackliefhebben vanwege het formaat :). Hou graag technologie bij en werk regelmatig met iPhones van een vriend van me. Helaas houden de kleine batterij en het feit dat ik alle accessoires erbij moet kopen me tegen… Dat wordt me toch te duur en ik wil geen batterijduur inleveren 😅. Vind dat nog best wel jammer dat ze de 12-serie slechter maken qua batterij dan de 11-serie. Verder maken ze wel mooie ontwikkelen, daar niet van (alhoewel ik ook had verwacht dat ze een vingerafdrukscanner onder het scherm zouden hebben).

    Ik juich Apple alleen maar toe door het feit dat ze wel keuze hebben qua grootte ipv alleen maar groot heel groot en tablet

  11. Origineel geplaatst door Danny
    Ik wil voor de 12 pro gaan. Ben alleen benieuwd hoe groot die is. Heb nu een X en een XR.

    Waarschijnlijk is de behuizing het zelfde formaat

  12. €100,00 duurder dan de iphone 11, 15% verhoging vind ik wel heel fors. Apple is volgens mij niet op hoogte wat er momenteel in de wereld gaande is met alle massa ontslagen.

  13. @Mer: je kunt wel headphone Jack liefhebber zijn maar mini of maxi die Jack keert nooit terug

  14. Origineel geplaatst door Rv
    €100,00 duurder dan de iphone 11, 15% verhoging vind ik wel heel fors. Apple is volgens mij niet op hoogte wat er momenteel in de wereld gaande is met alle massa ontslagen.

    Zeker als je beseft dat je er geen oplader en oordopjes meer bij krijgt! Net nu we klaar zijn met de 5watt lader, die inderdaad iedereen wel heeft. Er komt dus nog eens €49 bij voor de snellader.

  15. Jammer dat ze steeds de pro modellen met 4 camera’s op de foto zetten…snap dat 3 niet zo mooi staat, maar wordt wel de werkelijke…

  16. @Rv: jawel hoor, die kunnen de SE kopen…

  17. @Sarrod: de mini 12 kan ook dan heb je weer de oude prijs of je koopt gebruikt of doet nog een jaartje met je oude

  18. @Sarrod:
    Als iedereen massaal de SE koopt en de 12 links laat liggen, is dat mi een mooi signaal aan Apple dat ze te ver gaan… De kosten zijn vast niet substantieel hoger, maar Apple kijkt omwille van de winst hoe hoog ze de prijs kunnen opvoeren..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.