Apple TV krijgt 21 nieuwe screensavers: Dubai, China, Groenland en meer

Apple heeft 21 nieuwe screensavers toegevoegd aan de Apple TV 4, met beelden van China, Groenland, Dubai, Los Angeles, Hongkong en Liwa.

class=”alignright” Apple TV nieuwe screensavers

Als je de vierde generatie Apple TV alweer een tijdje gebruikt, ben je misschien wat uitgekeken geraakt op de screensavers. Gelukkig vindt Apple het ook wel weer eens tijd voor iets nieuws. Ze hebben 21 nieuwe vogelvlucht-screensavers toegevoegd, van bekende steden en plaatsen. Allemaal zijn ze in hoge resolutie, zodat je kunt wegdromen naar andere plaatsen. Drone-beelden van Apple’s eigen campus zitten er niet bij.


Bekijk ook

Bekijk de prachtige Apple TV screensavers op je Mac

De vierde generatie Apple TV bevat dynamisch bewegende screensavers van mooie locaties op de wereld. Zo neem je een vlucht over de straten van New York of de monumentale Chinese Muur. Je kunt ze ook op de Mac instellen.

Nieuwe screensavers voor Apple TV

De screensavers tonen dag- en nachtbeelden van China, Dubai, Groenland, Hongkong, Liwa (Verenigde Arabische Emiraten) en Los Angeles. Ze zullen automatisch worden gedownload naar je Apple TV en komen vanzelf in actie als je de Apple TV een tijdje niet gebruikt. Is het avond, dan zul je de nachtbeelden te zien krijgen en overdag zie je de dronebeelden die bij daglicht zijn gemaakt.

Bekijk ook

Screensavers instellen en bedienen op de Apple TV (met je eigen terugblikken in tvOS 17)

Op de Apple TV kun je screensavers instellen, met foto's of bewegende luchtbeelden (Aerial screensavers). In deze tip leggen we uit hoe je de schermbeveiliging op de Apple TV kunt instellen en inschakelen.

Het is voor het eerst in maanden dat Apple weer nieuwe screensavers toevoegt. De vierde generatie Apple TV ligt sinds september 2015 in de winkel en heeft inmiddels al de eerste grote update achter de rug. Aanvankelijk werkte Siri nog niet in het Nederlands, maar dat is inmiddels rechtgezet. Je kunt zelf instellen hoe vaak nieuwe screensavers worden gedownload via de instellingen van de Apple TV. Ook kun je ze helemaal uitschakelen.

Hieronder zie je een greep uit de nieuwe screensavers. Let op: de beelden bewegen maar heel geleidelijk, dus het kan lijken alsof er niets gebeurt. Ook kan het even duren voordat ze zijn geladen.

China:











Dubai:











Groenland:







Hongkong:









Liwa:



Los Angeles:







Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.