Apple TV nieuwe screensavers

Apple TV krijgt 21 nieuwe screensavers: Dubai, China, Groenland en meer

Apple heeft 21 nieuwe screensavers toegevoegd aan de Apple TV 4, met beelden van China, Groenland, Dubai, Los Angeles, Hongkong en Liwa.

class=”alignright” Apple TV nieuwe screensavers

Als je de vierde generatie Apple TV alweer een tijdje gebruikt, ben je misschien wat uitgekeken geraakt op de screensavers. Gelukkig vindt Apple het ook wel weer eens tijd voor iets nieuws. Ze hebben 21 nieuwe vogelvlucht-screensavers toegevoegd, van bekende steden en plaatsen. Allemaal zijn ze in hoge resolutie, zodat je kunt wegdromen naar andere plaatsen. Drone-beelden van Apple’s eigen campus zitten er niet bij.

Nieuwe screensavers voor Apple TV

De screensavers tonen dag- en nachtbeelden van China, Dubai, Groenland, Hongkong, Liwa (Verenigde Arabische Emiraten) en Los Angeles. Ze zullen automatisch worden gedownload naar je Apple TV en komen vanzelf in actie als je de Apple TV een tijdje niet gebruikt. Is het avond, dan zul je de nachtbeelden te zien krijgen en overdag zie je de dronebeelden die bij daglicht zijn gemaakt.

Het is voor het eerst in maanden dat Apple weer nieuwe screensavers toevoegt. De vierde generatie Apple TV ligt sinds september 2015 in de winkel en heeft inmiddels al de eerste grote update achter de rug. Aanvankelijk werkte Siri nog niet in het Nederlands, maar dat is inmiddels rechtgezet. Je kunt zelf instellen hoe vaak nieuwe screensavers worden gedownload via de instellingen van de Apple TV. Ook kun je ze helemaal uitschakelen.

Hieronder zie je een greep uit de nieuwe screensavers. Let op: de beelden bewegen maar heel geleidelijk, dus het kan lijken alsof er niets gebeurt. Ook kan het even duren voordat ze zijn geladen.

China:Dubai:Groenland:Hongkong:

Liwa:Los Angeles:Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2016, 13:10
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, screensaver

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.