12 Dagen Cadeaus: Toca House vandaag gratis

12 Dagen Cadeaus brengt je vandaag: Toca House, een gratis kindergame, waarbij je leert om klusjes in het huishouden te doen, zoals grasmaaien en schoonmaken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

toca-house-iphoneApple geeft vandaag een leuke app voor de kinderen weg. Toca House is een vrolijk spel waarin kinderen leren hoe het huishouden werkt. Ze moeten schoonmaken, gras maaien, de ramen lappen, stofzuigen, de boodschappen in de koelkast stoppen en andere huishoudelijke klusjes doen. Je kunt kiezen uit vijf leuke karakters. Toca House is vooral op kinderen gericht en zal volwassenen wat minder aanspreken. Grafisch ziet de app er vrolijk gekleurd uit en dankzij de 19 verschillende minigames zullen de kinderen niet snel verveeld raken.

Minpuntje: terwijl de kids bezig zijn om de virtuele vuilniszak buiten te zetten en de badkuip te schrobben, zul je als ouder nog wel zelf de handen uit de mouwen moeten steken. Toca Boca is een gamestudio die zich helemaal richt op kinderen. De apps Toca Hair Salon 2 en Toca Builders zijn al erg populair onder kinderen. Onlangs verscheen ook Toca Lab, waarin je leert om allerlei experimenten in het laboratorium te doen, zonder dat je gevaarlijke explosies kunt veroorzaken. Het idee van deze apps slaat blijkbaar erg aan.

Toca House is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en heeft ook een educatief doel. Aan het einde van de dag gaat de zon onder en is het tijd om te stoppen met de klussen in en om het huis. Kinderen leren dat het tijd is om naar bed te gaan en om de iPhone weg te leggen.

Downloaden: Toca House (tijdelijk gratis, was €2,69, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:32
Onderwerpen itunes 12 dagen cadeaus, kinderen, toca

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.