hardlopen iphone

Reacties voor: Zombies, Run!: hardlopen met je iPhone, achtervolgd door zombies

Zombies, Run! is een nieuwe game, waarbij je achtervolgd wordt door zombies tijdens het hardlopen. De game moet je aanzetten tot extra activiteiten en maakt hardlopen wat leuker.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
13 reacties
 1. Lol. is dit niet een beetje gevaarlijk?

  Kan dit trouwens ook met een ipod? want daar zit geen gps bij? maar dan met de aglometer bijv?

 2. ben bang alleen gps

 3. Ziet er leuk uit, maar voor die prijs wacht ik nog wel even op verschillende reviews…

 4. De link werkt niet 😉

 5. Waarschijnlijk een super domme reactie, maar waarom installeert Apple niet gewoon een GPS? Zonder te hoeven werken internet?

 6. Origineel geplaatst door Christophe
  Waarschijnlijk een super domme reactie, maar waarom installeert Apple niet gewoon een GPS? Zonder te hoeven werken internet?

  Die zit al in de iPhone. Alleen heeft hij internet nodig voor bijv de kaart te laten zien.

 7. @Christophe: Apple heeft een ingebouwde gps 😉 mijn runkeeper op mijn iphone 4 slaat alle gps locaties op en als ik thuis ben synchroniseert hij het met het internet. Getest in spanje (zonder mobiel internet).

 8. “Zo wordt hardlopen opeens weer leuk. ”
  Het is voor niet-hardlopers waarschijnlijk bijna niet voor te stellen, maar voor heel veel hardloper IS lopen gewoon al superleuk, van zichzelf, zonder hulpmiddelen zoals deze apps.
  Er zijn helaas ook veel mensen die het niet doen omdat ze het leuk vinden maar om andere redenen (afvallen etc.), en dan wordt het al snel een vervelende verplichting. Wie weet helpen dit soort apps hen wel, laten we het hopen.
  Ik vind ‘m wat te duur om zomaar te proberen. Zal er wel een stukje aan wijden op onze website (schaamteloze plug, I know).

 9. @Vincent:

  Echt? Dus na het synchroniseren verbruikt hij geen internet meer?
  Dat wist ik niet! Ik ben zelf nog naar een Apple shop gegaan om dat te vragen en hij zei dat dit wel het geval was. Maar wat jij zegt klinkt logischer!

 10. Hoezo zombies run ???
  Zelfs de app bedenkster/maakster lijkt niet op een zombie ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.