YouTube-downloader TubeBox werkt weer na update

De YouTube-downloader TubeBox heeft een update gekregen voor de iPhone, iPod touch en iPad waarmee het weer mogelijk is om video's te downloaden voor offline gebruik en ze af te spelen.

TubeBox iPhone iPod touch iPad YouTube video's downloadenRuim een dag na onze vergelijkende test van YouTube-apps op de iPhone, heeft de afgevallen applicatie TubeBox een update gekregen waardoor je weer video’s kan bekijken in de toepassing. Een fout zorgde ervoor dat dat enige tijd onmogelijk was, waardoor de app geen functie had. De update naar versie 3.2 voorkomt dat probleem. Het is nu al vanouds mogelijk om video’s van YouTube en Dailymotion offline op te slaan in mappen die je zelf aanmaakt.

TubeBox downloaden YouTube video's iPhoneVoor de zekerheid om de lage beoordelingen af te wenden of om een andere schimmige reden, heeft ontwikkelaar AppBank ook maar TubeBox Free uitgebracht. Dat klinkt als een gratis variant van TubeBox, maar ook die kost gewoon 1,59 euro in de App Store en heeft bovendien precies dezelfde eigenschappen als de al eerder uitgebrachte variant. Het lijkt een gevalletje van kansenspreiding.

TubeBox afspelen video's iPhoneMet het centrale tabblad in TubeBox zoek je een video en alle video’s die je selecteert in de resultatenlijst kan je vervolgens toevoegen aan een door jezelf ingestelde map in de applicatie. De video’s worden vervolgens behandeld als onderdeel van een afspeellijst: start er een op, en je kan met knoppen meteen naar de volgende en vorige video. Het geluid van de video’s blijft bovendien doorspelen als je de app afsluit. Met de menuknop tijdens het afspelen van een video, kan je standaard YouTube-functies bereiken als aanverwante video’s, meer video’s van de gebruiker, reacties bekijken en delen op Facebook, Twitter of via e-mail.

TubeBox laat zich goed vergelijken met FoxTube, de winnaar van ons App Vergelijk van YouTube-apps. Ten opzichte van FoxTube werkt de app wat eenvoudiger en biedt het universele ondersteuning, maar mist het allerlei gedetailleerde functies als een slaapstand, videokwaliteit selecteren en bladwijzers aanleggen in video’s.

Downloaden: TubeBox (€1,59, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2012, 14:20
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen downloaden, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.