Gameloft komt met iPad-app sociale gamesnetwerk Gameloft Live

Gameloft Live is het sociale netwerk voor games van de speluitgever en heeft nu een eigen app voor de iPad en iPhone. Daarin kan je een avatar aanmaken en die aankleden met een fraai decor en kledingstukken.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Gameloft Live spelomgeving iPadDe grote gamesuitgever Gameloft, bekend van spellen als Modern Combat, Ice Age Village, N.O.V.A. en de Asphalt-racegames, heeft een aparte app uitgebracht die ervoor moet zorgen dat je meer uit de games van de uitgever haalt. Gameloft Live is een sociaal gamesnetwerk waarin je een avatar aanmaakt die je steeds leuker aan kan kleden als je ervaringspunten vergaart. Die punten kan je halen door bepaalde prestaties te halen in de games van de uitgever.

Gameloft Live andere kleding kopenIn Gameloft Live kan je ook een overzicht zien van vrienden die ook een account hebben aangemaakt op de dienst en jou al hebben toegevoegd op het netwerk. Een aparte afdeling in de nieuwssectie is ingeruimd voor de laatste prestaties die je vrienden hebben geleverd in de Gameloft-games, en je kan eveneens scores vergelijken op de aparte Friends-pagina. De app kan ook dienen als plaats waar vanuit je vriendenuitnodigingen verstuurt en ontvangt; het gaat er een stuk overzichtelijker dan in de kleine en volle kaders waarin je het in de verschillende games moet doen. Bovendien heb je hier de mogelijkheid om vrienden berichten te sturen.

Behalve dat je ervaringspunten verdient met je gameprestaties, kan je in de app ook echt geld uitgeven aan virtuele flappen, waarmee je andere kledingstukken kan kopen of een andere achtergrond in Gameloft Live. Standaard heb je de keuze om je personage neer te zetten op een strand of in een luxe loft van een flat, maar met punten of geld kan je ook kiezen voor een ruimtestation, militaire academie, onderwateromgeving, boerderij, een piratenbaai en het Wilde Westen: allemaal hints naar verschillende Gameloft-games. Je kan bij allen bepalen welke voorwerpen erin liggen. De uitgever doet daarbij geen enkele moeite haar eigen logo en naam uit beeld te verjagen.

Gameloft Live is absoluut geen must als gamer, ook niet als fervent speler van Gameloft-games. In feite is het niks meer dan opsmuk voor functies die er al waren, maar het zet wel handig je vriendverzoeken en te behalen prestaties op een rij.

Downloaden: Gameloft Live (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2012, 16:48
Categorie Games
Onderwerpen game, gameloft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.