Doodle Jump HD 3.0 voegt nieuw thema en in-app aankopen toe

Doodle Jump HD voor de iPad heeft een forse update gekregen, waarin een nieuw ninja-thema is toegevoegd. Gebruik je dit thema, dan kun je muntjes verzamelen om upgrades mee te kopen.

Doodle Jump HDDoodle Jump HD voor de iPad heeft een nieuwe update gekregen, waarin het Ninja-thema van de iPhone-versie is toegevoegd. Speel je het spel met dit thema, dan kun je tijdens het springen ook muntjes verzamelen. Deze munten kunnen worden ingeruild voor verschillende outfits en upgrades. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een Sumo-outfit kopen waarmee je op platformen kunt stampen om vijanden in het scherm weg te schudden.

Er zijn ook een aantal aankopen die je eenmalig kunt gebruiken. Zo zorgt een kanon ervoor dat je hogerop begint wanneer je de volgende keer probeert te spelen.

Omdat het spel je laat sparen voor nieuwe outfits en upgrades, heb je naast het verbeteren van je score nog een reden om door te blijven springen. Hiermee doet Doodle Jump denken aan andere iPad-spellen zoals Jetpack Joyride en Temple Run, waarin je ook muntjes bij elkaar raapt voor upgrades.

Ben je niet bereid om spelmunten voor de upgrades te verzamelen, dan kun je ook munten kopen via in-app aankopen. Hierdoor maakt het spel gebruik van een soort van freemium-model. De app zelf kost in de App Store echter nog steeds €2,39.

Downloaden: Doodle Jump HD (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2012, 14:25
Categorie Games
Onderwerp doodle jump

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.