Woezel en Pip op de iPad vandaag gratis

De iPad-app van Woezel en Pip is vandaag gratis te downloaden. De app geeft kinderen vanaf 2 jaar de mogelijkheid om spelletjes te doen, kleurplaten in te kleuren en doolhoven en memory te spelen.

woezel-en-pipOfficieel is vandaag World Explorer 360 gratis bij de actie AppEvent, maar de app Woezel en Pip beweert ook in samenwerking met AppEvent de app gratis weg te geven. Mooi meegenomen dus, want Woezel en Pip hebben veel jonge fans. De app is geoptimaliseerd voor de iPad en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Normaal betaal je €2,39 voor deze app, waarmee je vijf leuke en leerzame spelletjes kunt doen. In elk spelletje nemen de liefste hondjes van de wereld je mee naar de Tovertuin.

Daar vind je onder andere 8 kleurplaten van Woezel en Pip, 8 puzzels in meerdere moeilijkheidsgraden en een memory-spelletje waarbij je steeds twee dezelfde plaatjes bij elkaar moet zoeken. In het spelletje ‘Wie is wie?’ maak je kennis met alle vriendjes uit de Tovertuin. En in het doolhofspel help je Molletje de weg te vinden naar de uitgang.

Normaalgesproken gaat een deel van de prijs van deze app naar de Guusje Nederhorst Foundation, die zich inspant om ‘vergeten’ kinderen een leuker leven te bezorgen.

woezel-en-pip-ipadSinds we voor de laatste keer over Woezel en Pip schreven heeft de app een update gekregen, met onder andere de mogelijkheid om kleurplaten op te slaan en later te bekijken in de galerie. Ook zijn er meer vriendjes toegevoegd in het ‘Wie is Wie’-spel.

Downloaden: Woezel en Pip (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2011, 21:55
Categorieën Kinderen, Onderwijs
Onderwerpen kinderboeken, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.