AppEvent: VertragingsApp vandaag gratis

De VertragingsApp schotelt je een verhaal voor dat precies lang genoeg is om je treinvertraging verdragelijker te maken. AppEvent biedt hem vandaag gratis aan.

VertragingsAppAppEvent biedt vandaag een app gratis aan, die speciaal bedoeld is voor treinreizigers: VertragingsApp. Wordt er op het station omgeroepen dat je een bepaald aantal minuten vertraging hebt, dan start je de app en voer je het aantal vertragingsminuten in met de klok op het scherm. Vervolgens krijg je een aantal verhalen voorgeschoteld die je in de gekozen tijdspanne moet kunnen uitlezen. De werken zijn geschreven door zowel bekende als minder bekende Nederlandse auteurs.

Je vindt in de VertragingsApp een goede 18 verhalen, allemaal verschillend in lengte en verzameld door uitgeverijen Athenaeum, Nijgh & Van Ditmar, Querido en Q. Ze zijn allemaal opgedeeld in een leestijd van 5, 10, 15, 20, 25, 30, 45 en 60 minuten. Veruit de meeste verhalen zijn korter dan 15 minuten en alles gebundeld moet goed zijn voor driehonderd pagina’s aan tekst. Er komen flink wat bekende namen voorbij in de applicatie: de verhalen zijn geschreven door onder andere Franz Kafka, Hans Dagelet, Arnon Grunberg en Toon Tellegen.

Het uitgeversverbond hoopt ieder seizoen een nieuwe VertragingsApp uit te brengen, gebundeld met nieuwe verhalen van zowel dezelfde als andere schrijvers. De zomerbundel is nu alvast uit, met schrijfsels van onder andere Hans Dorrestein, Ernest van der Kwast en Kees Fens. Deze werd helaas niet meegenomen in de AppEvent-actie van vandaag.

Downloaden: VertragingsApp (gratis)
Ook genoemd: Zomer VertragingsApp (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2011, 10:09
Categorie Boeken
Onderwerpen boeken, facebook, openbaar vervoer, vertraging, vertragingsapp, voorlezen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.