WhatsApp terug in de App Store

WhatsApp is terug in de App Store. De chatapplicatie verdween de afgelopen dagen om onduidelijke redenen. Wel had de ontwikkelaar al een nieuwe versie van WhatsApp ingediend bij Apple.

whatsappMensen die de afgelopen dagen vertwijfeld naar WhatsApp zochten in de App Store, kunnen weer rustig ademhalen. De veelgebruikte chatapplicatie is terug. Op vrijdag 13 januari bleek WhatsApp opeens verdwenen. De ontwikkelaar beloofde toen, dat er een nieuwe versie van WhatsApp bij Apple was ingeleverd, die op een review wachtte. Inmiddels heeft Apple de goedkeuring gegeven en kunnen we weer naar hartelust whatsappen.

whatsapp-update-2-6-9Versie 2.6.9 is de nieuwste versie die je via onderstaande link kunt downloaden. Opvallend is dat de update-omschrijving in de App Store nauwelijks iets weggeeft over geconstateerde problemen met de app: er wordt in het algemeen gesproken over problemen met de performance en het feit dat de app crashte. Heel wat mensen verwachtten dat de app een nieuw design zou krijgen, maar dat gebeurde niet.

De update meldt als verbeteringen:

  • Chinese en Japanse toetsenbordproblemen opgelost.
  • Nieuwe wallpapers.
  • Altijd weergeven van Group Chat-button.
  • Meerdere performance- en crashproblemen opgelost.

Downloaden: WhatsApp (€0,79)

Voor als de update nog niet zichtbaar is: gewoon even geduld hebben! Deze verschijnt vanzelf op je iPhone.

Momenteel spelen er ook twee hoax-berichten over Whatsapp, waaronder over een betaalde versie van Whatsapp (Whatsapp is gratis (adware) voor Android- en BlackBerry-gebruikers). Lees daar meer over in ons eerdere artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2012, 20:34
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.