WhatsApp Messenger voor iPhone nu geschikt voor langere video’s

WhatsApp Messenger voor iPhone heeft een update gekregen. De app kan via de videokiezer nu langere video's aan en de toegankelijkheid van spraakfuncties is beter.

whatsapp icoonWhatsApp Messenger heeft vanavond een update gekregen. De app heeft een nieuwe videokiezer gekregen, waarmee je weer langere video’s naar vrienden kunt sturen. Die mogelijkheid was in een eerdere update teruggedraaid. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd in de spraakberichten en in andere functies die te maken hebben met toegankelijkheid, zoals VoiceOver. Er zijn ook veel bugfixes doorgevoerd en de prestaties van de app zijn verbeterd.

WhatsApp is de afgelopen weken druk bezig met het doorvoeren van wijzigingen. Zo voerden ze een walkie talkie-spraakfunctie in, waarmee je makkelijk gesproken berichten met vrienden kunt uitwisselen. WhatsApp introduceerde een paar weken geleden ook een betaalfunctie: nieuwe gebruikers moeten na het eerste jaar een abonnement afsluiten voor €0,89 per jaar. Wil je meer uit WhatsApp halen, dan hebben we een aantal tippagina’s voor je.

Downloaden: WhatsApp Messenger (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2013, 22:32
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.