Voice of Holland brengt iPhone-app ThuisCoach uit

The Voice of Holland krijgt een eigen app met mogelijkheid om te stemmen. Met de ThuisCoach-app laat je zien hoe goed jij het thuis als coach doet. Je kunt punten verdienen en daarmee prijzen winnen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

the voice of hollandKijkers van het tv-programma Voice of Holland kunnen voortaan meedoen via een app. De ThuisCoach-app stelt je in staat om vanaf de bank te laten zien dat je een goede coach bent. Voorafgaand aan elke uitzending van The Blind Auditions voorspel je welke talenten doorgaan naar The Battle. Elke week krijg je vóór de uitzending een aantal fragmenten te horen. Je beluistert deze en geeft aan welk talent volgens jou moet doorgaan. Je krijgt de talenten vooraf niet te zien en kunt je keuze achteraf ook niet wijzigen, net zoals de echte coaches van The Voice of Holland. Met de gescoorde punten kun je prijzen winnen, twee jaar gratis mobiel bellen en internetten via Vodafone, de sponsor van het programma.

The Voice of Holland is een talentenjacht-programma van RTL en Talpa. Met de app word je als kijker meer betrokken bij het programma, ook omdat je thuis live kan meespelen. Elke week voorspel je in welk team een bepaald talent terechtkomt. Bij elke goede keuze krijg je extra punten en hoe beter je voorspelt, hoe meer punten je verzamelt. De hoofdprijs is twee jaar lang bellen en internetten met Vodafone, inclusief een Samsung Galaxy S II. De rest van het prijzenpakket bestaat ook voornamelijk uit Samsung-spullen: vier stuks van de Galaxy Tab 10.1, vier stuks van de Galaxy S II en vijfmaal de Galaxy Y. Daarnaast zijn 20 ticketpakketten te winnen om The Voice of Holland LIVE samen met een vriend mee te maken.

Download: Vodafone ThuisCoach (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2011, 19:13
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen app store, televisie, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.