Update voor Google+ brengt +1 voor foto’s

Google+ heeft een update gekregen voor de iPhone- en Android-app. Het is nu mogelijk om een +1 op foto's te geven. Ook zijn er meer functies voor Messaging.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

google plusDe officiële app voor Google+ heeft vanavond een update gehad. Nieuw is de mogelijkheid om een +1 op foto’s te geven. Een andere verbetering is dat je voortaan de aanwezigheidsinfo van vrienden in de Messenger kunt zien. Je ziet ook meteen of een contactpersoon aan het typen is. Verder zijn een aantal bugfixes en performanceverbeteringen doorgevoerd. De app is minder radicaal aangepakt dan de Google+ app voor Android, die ook een update kreeg. Daar werden designaanpassingen gedaan die de app geschikter maken voor Ice Cream Sandwich.

Google+ verscheen een paar maanden geleden in de App Store. Je kunt ermee allerlei info uitwisselen met vrienden. Door kringen te vormen deel je de informatie alleen met de juiste mensen. Berichten uitwisselen gaat via de Messenger. Ook kun je met maximaal 9 vrienden een mobiele hangout organiseren.

Eerder vandaag kwam naar buiten dat Google mogelijk werkt aan een losstaande app voor GMail.

Downloaden: Google+ (gratis)
Tipgever: Harrie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 10:56
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.