Twittelator Neue heeft nu auto-refresh en toont foto’s op achtergrond

Twittelator Neue heeft een update voor de iPhone en iPod touch gekregen waarbij je de foto's in de timeline als het ware op de achtergrond van de tweets ziet. Ook ververst de app nu de timeline bij het openen.

Twittelator Neue iPhone iPod touch iOS 5Twittelator Neue, een app die de strijd met Tweetbot aangaat om de strakst vormgegeven Twitter-cliënt op de iPhone, heeft een paar belangrijke verbeteringen gekregen in een nieuwe update. De belangrijkste wijziging is dat de app nu automatisch en snel nieuwe tweets laadt bij het openen. Een tijdelijk zwart statusbalkje geeft aan hoeveel nieuwe berichten er zijn geladen. Er is ook een andere verbetering in het uiterlijk van de app aangebracht.


Foto’s die nu in je Twitter-timeline laden, hebben hetzelfde effect als foto’s op de profielpagina. Ze worden nog steeds met een horizontale balk voorgetoond tussen de tweets in, maar de tijdlijn staat nu als het ware op de voorgrond van de foto. De tijdlijnberichten scrollen eigenlijk dus over de foto heen, wat je terugziet in de onderstaande schermafbeeldingen.

Andere verbeteringen aan Twittelator Neue zijn dat campl.us-foto’s ook in de tijdlijn worden getoond en dat je een gat tussen nieuwe en oude tweets kunt opvullen met de tweets uit die periode. De beste verandering is misschien nog wel dat de applicatie nu merkbaar sneller en soepeler loopt. Op onze iPhone 4S is het verschil in de snelheid van de app aanzienlijk.

Twittelator Neue heeft helaas geen eigen pushnotificaties, maar je kunt daar bijvoorbeeld wel een gratis dienst als Boxcar voor inschakelen.

Downloaden: Twittelator Neue (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.