Chrome voor iOS laat Google-apps beter samenwerken

Chrome voor iOS heeft een update gekregen, met text-to-speech in meerdere talen, schermvullende weergave op de iPad en linkjes openen in Google-apps.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

chrome ios icoonGoogle heeft een grote update voor de Chrome-app voor iPhone en iPad uitgezocht. Het zorgt voor betere samenwerking met andere apps van Google, namelijk Google Maps, Google+, Google Drive en YouTube. Linkjes die je aanklikt openen in de apps zelf, niet in de losse browser-app. Chrome heeft ook nieuwe verbeteringen in het zoeken met je stem gekregen, waarbij variaties van Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Frans, Japans en Koreaans. Nederlands staat er helaas niet tussen.


Ook op de iPad zijn verbeteringen doorgevoerd, waardoor je voortaan webpagina’s schermvullend kunt bekijken. Volgens Google kun je ook besparen op dataverkeer door de vernieuwde versie van Chrome, maar hoe en wat wordt niet precies uitgelegd. Wel zal het geleidelijk worden uitgerold, meldt Google in een blogposting. Via de instellingen voor bandbreedtebeheer kun je zien hoeveel data je hebt bespaard. Je hebt in de vernieuwde Chrome-app ook sneller toegang tot je browsergeschiedenis en pagina’s laden sneller.

Downloaden: Chrome (gratis, universeel, iOS 5.0+)

chrome iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2013, 21:58
Categorie Diensten
Onderwerpen chrome, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.