Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction in maart op de iPhone

Tijdens de GDC 2010 heeft Gameloft meer details vrijgegeven over Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction wat in maart op de iPhone uit moet gaan komen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Splinter Cell: Conviction in maart op de iPhoneTijdens de GDC 2010 heeft Gameloft meer details vrijgegeven over een nieuw spel dat in maart op de iPhone uit moet gaan komen. GDC is het Game Developers Conference in San Francisco, een conferentie waar enkele grote spelontwikkelaars een preview geven van haar aankomende spellen. Gameloft heeft hier Tom Clancy Splinter Cell: Conviction aangekondigd, zoals de volledige titel luidt. De nieuwe iPhone-game lijkt qua verhaallijn op de consoleversies. In tien levels krijgt Sam Fisher de mogelijkheid om zijn wraak uit te oefenen op de moordenaar van zijn dochter. De levels zullen zich op verschillende plekken op aarde afspelen.


Splinter Cell:Convinction maakt gebruik van dezelfde technologie als dat Gameloft voor Terminator Salvation gebruikt heeft. Je beweegt met een virtuele joystick en de camera kan verplaatst worden door met een vinger over het scherm te bewegen. Dit zagen we ook al eerder bij Modern Combat: Sandstorm. Kenmerkend voor de Splinter Cell-serie is dat Sam voornamelijk onzichtbaar door de levels heen moet komen. Schieten is altijd een optie, alleen dat maakt het ook in deze iPhone-versie een stuk moeilijker. De bedoeling is dat je jouw omgeving gebruikt om je vijanden te slim af te zijn. Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction wordt eind maart in de App Store verwacht.

Bron: PocketGamer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 maart 2010 om 10:25
Categorie
Games
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.