Modern Combat: Sandstorm in de App Store

Gameloft heeft haar eerste first-person shooter in de App Store beschikbaar. Modern Combat: Sandstorm is een game waarbij je als lid van een eliteteam een terroristenafdeling moet uit zien te schakelen. Je hebt hierbij de beschikking over machine geweren, pistolen, granaten en nog veel meer.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

headerModern Combat: Sandstorm, de eerste first-person shooter van Gameloft is nu in de App Store beschikbaar. Hierin ben je lid van een team die een terroristendivisie moet zien op te sporen. Om dit te doen krijg je de beschikking over verschillende automatische geweren, pistolen en andere wapens. Het spel speelt zich af in het Midden-Oosten. Het ziekenhuis, het riool, verschillende trainingskampen en de woestijn behoren tot het gebied waarin je je missie moet zien te voltooien.


Het spel is een first-person shooter met mooie in-game graphics. De hardware van de iPhone wordt op de proef gesteld om de oorlogsbeleving naar je toe te halen. De besturing komt in drie verschillende mogelijkheden, waaronder Screen Tap en Virtual Sticks. Voor extra precisie kan de sniper-optie gebruikt worden. Animatiefilmpjes tussen de actie, voice-overs en waarheidsgetrouwe gebeurtenissen moeten je daarnaast het gevoel geven dat je er echt bij bent.

Een gameplay-video van Modern Combat: Sandstorm zie je hieronder:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Downloaden: Modern Combat: Sandstorm (€ 5,49)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:15
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.