TinyChat FB voor iPhone: videobellen met 12 Facebook-vrienden tegelijk

TinyChat FB is een nieuwe app waarmee je met 12 vrienden tegelijk kunt videochatten op je iPhone, iPad of ander ondersteund apparaat. De app is gratis maar vereist wel dat iedereen de app geïnstalleerd heeft.

videochat tinychat facebookTinyChat is een nieuwe app waarmee je Facebook-vrienden kunt bellen. Maximaal 12 personen kunnen meedoen met het gesprek, nadat ze de app hebben geïnstalleerd en met hun Facebook-account zijn ingelogd. TinyChat FB werkt op de iPhone, iPod touch en iPad. Zelfs als je geen iOS-apparaat hebt kun je meedoen, via een Flash-app voor de desktop.

Zodra je bent ingelogd zie je een lijst van vrienden die beschikbaar zijn om mee te bellen. Je kiest er eentje uit door op de naam te tappen. Daarna kun je steeds teruggaan naar de vriendenlijst (via de knop rechtsonder) om meer vrienden toe te voegen. Je kunt tijdens het gesprek ook weer mensen weghalen uit de videochat. De kwaliteit van de filmpjes is uiteraard afhankelijk van de omstandigheden. In de video hieronder zitten mensen buitenshuis of in een andere goed verlichte omgeving. Nu nog een paar fotogenieke vrienden verzamelen en je kunt losgaan.

Downloaden: TinyChat (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2011, 13:47
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, facebook, videochat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.