Ticket to Ride geoptimaliseerd voor Retina-scherm nieuwe iPad

Het iPad-bordspel Ticket to Ride heeft een update gekregen, waardoor hij nu de Retina-resolutie van de nieuwe iPad ondersteunt. Het is nu ook mogelijk om de symbolen van bepaalde rails te zien op een uitgezoomde kaart.

Ticket to RideTicket to Ride ondersteunt vanaf vandaag de Retina-resolutie van de nieuwe iPad. Hierdoor zien zowel het speelbord als de kaarten rechts van het scherm er een stuk scherper uit. Ticket to Ride is een iPad-app gebaseerd op het populaire bordspel, waarin je routes tussen verschillende treinstations moet bouwen. De iPad-versie ondersteunt niet de asynchrone multiplayer-modus die wel in het iPhone-spel zit.

De Retina-resolutie in Ticket to Ride zorgt er in de eerste plaats voor dat het spel er mooier uit ziet. Er kleeft echter ook een nieuw, praktisch voordeel aan: symbolen op de treinrails zijn voortaan ook te zien wanneer je de kaart uitgezoomd bekijkt, waardoor het voor kleurenblinde spelers makkelijker is om sporen te onderscheiden.

Alle steden in de Big Cities-uitbreidingsset worden voortaan ook uitgelicht op de kaart, zodat je ze beter kunt herkennen. Daarnaast zie je altijd linksonder in het scherm op welke kaart je precies speelt.

Downloaden: Ticket to Ride (€5,49)

Ticket to Ride screenshot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2012, 16:27
Categorie Games
Onderwerpen app store, applicaties, gitaar, ipad 3, muziek, politiek, retinascherm, ticket to ride

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.