Status Shuffle iPhone-app levert ingeblikte statusupdates voor Facebook

Status Shuffle is een app met allerlei Engelstalige citaten en uitsprake, die je als statusupdate op Facebook kunt publiceren.

status shuffle icoonEr zijn apps met moppencollecties en er zijn apps met verzamelingen citaten. Ze komen mooi van pas als je grappig of diepzinnig uit de hoek wilt komen en even zelf geen inspiratie hebt. Status Shuffle for Facebook is ook zo’n app met een verzameling uitspraken en citaten, maar dan gericht op Facebook. De app bevat allerlei (Engelstalige) teksten die je al statusupdate op Facebook kunt zetten. Alsof je het allemaal zelf hebt bedacht.


status shuffle facebookJe bladert door de categorieën zoals levensadvies, alcoholgrapjes of dubbelzinnige opmerkingen en tikt op ‘Use’ als je iets wilt gebruiken. De tekst verschijnt vervolgens als statusupdate op het gekoppelde Facebook-account. Echt origineel is het natuurlijk niet, maar je moet wat als je moeite hebt om leuk uit de hoek te komen en toch bij je vrienden wilt scoren. Door de app te schudden krijg je steeds weer nieuwe quotes in beeld. Favoriete quotes kun je opnemen in een lijstje, zodat je in geval van nood altijd iets te zeggen hebt. De app is universeel en dus ook geschikt voor de iPad.

Downloaden: Status Shuffle (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2012, 21:44
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.