Borderlands Legends voor iOS onthuld in advertentie

Uitgever 2K heeft in een advertentie Borderlands Legends voor iOS onthuld. Dit is een spin-off van schietspel Borderlands.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Borderlands boxEen reclame in een digitale strategy guide voor Borderlands 2 verwijst naar Borderlands Legends, een nieuw spel voor iPhone en iPad. Wat voor game Borderlands Legends precies wordt is nog niet duidelijk, maar het lijkt aannemelijk dat het om een shooter gaat. Je krijgt volgens de advertentie namelijk “duizenden wapens” tot je beschikking, die je gebruikt in een “strategisch coversysteem”.

Spelers gaan in Borderlands Legends aan de slag als Mordecai, Lilith, Brick of Roland, de vier hoofdpersonages uit de eerste Borderlands. Je zou met één van deze vier personages aanvallen van groepen tegenstanders van je afslaan en zo geld verdienen om nieuwe wapens te kopen.

Uitgever 2K heeft Borderlands Legends nog niet officieel aangekondigd, maar de reclame lijkt in samenwerking met 2K te zijn gemaakt.

De Borderlands-games combineren elementen van RPG’s met schietspellen. Zo vind je constant betere wapens en uitrusting en groei je in level, waardoor je personage sterker wordt.

Borderlands Legends

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2012, 11:17
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.