Jurassic Park: The Game voor de iPad 2 verschenen

Aflevering 1 van Jurassic Park: The Game is vandaag uitgekomen voor de iPad 2. Dit avonturenspel werd ontwikkeld door Telltale Games, ook bekend van Back to the Future en Monkey Island.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Jurassic Park the GameHet ‘verhaal waar iedereen 65 miljoen jaar op wachtte’ is verschenen voor de iPad 2. Jurassic Park: The Game is een nieuw avonturenspel van uitgever Telltale Games (Monkey Island, Back to the Future) en houdt zich vast aan het verhaal van de films. Er komen vier delen uit en het zojuist verschenen The Game 1 begint halverwege de eerste film. Wanneer de wetenschapper Dennis Nedry er niet in is geslaagd om de gestolen dinosaurus-embryo’s te leveren, gaat zijn contactpersoon Miles er met de smokkelaar Nima op uit om dit recht te zetten.

Het spel lijkt hiermee een andere kant van het Jurassic Park-verhaal te belichten dan je in de film terugzag. Zo steelt Nedry in de originele film wel de embryo’s, maar houdt zijn verhaallijn daar ongeveer op. Door hier verder op te borduren kan Telltale je een spel geven tijdens dezelfde evenementen van de film, zonder dat je naar dezelfde scenes kijkt.

Net als bij andere Telltale-spellen is Jurassic Park: The Game episodisch. De huidige uitgave is slechts de eerste aflevering in een serie van 4. Hierdoor is de aflevering op zichzelf ook iets minder lang dan een volledige adventure game. Het spel verscheen vandaag ook op verschillende andere platformen, waaronder de pc en Mac.

Telltale Games waarschuwt ervoor dat Jurassic Park alleen op de iPad 2 werkt. Het spel zou volledig gebruik maken van de A5-processor en ook in staat zijn om gespeeld te worden met AirPlay Mirroring.

Downloaden: Jurassic Park: The Game 1 HD (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2011, 20:03
Categorie Games
Onderwerpen game, jurassic park, muziek, televisie, tros, uitzending gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.