‘Sociaal netwerk Path gegroeid met 800 procent’

Sociaal netwerk Path is met 800 procent gegroeid, zo blijkt uit statistieken die The Next Web achterhaalde aan de hand van Path's Facebook-app.

Path iPhoneAfgelopen maand lanceerde het sociale netwerk Path een grote update voor hun iPhone-app. Deze veranderde niet alleen de volledige interface van de app, maar zorgde er ook voor dat de focus naast foto’s ook werd gelegd op check-ins, statusupdates, geluisterde muziek en andere berichten. Het sociale netwerk zou sindsdien met 800 procent zijn gegroeid, zo blijkt uit cijfers die The Next Web vond in de Facebook-statistieken van het netwerk.

Gebruikers kunnen Path koppelen aan een Facebook-account, om zo geplaatste informatie door te sturen en makkelijk vrienden te vinden. Om dit mogelijk te maken heeft Path een bijbehorende Facebook-app gemaakt, waarbij iedereen die hem gebruikt wordt geregistreerd als actieve gebruiker. Toen The Next Web op 29 november naar de app keek, waren er 30.000 maandelijkse gebruikers. Inmiddels zijn dat er 250.000.

Neem deze informatie tot je met een korrel zout: niet iedere Path-gebruiker wordt namelijk verplicht om Facebook aan het sociale netwerk te koppelen. Gezien de app het makkelijker heeft gemaakt om je statusupdates te delen met Facebook, is er misschien een groep al actieve gebruikers die puur om deze reden is aangemeld via Facebook. Één ding durven we echter wel te concluderen: de update van de app heeft gezorgd voor een forse groei.

Downloaden: Path (gratis)

Facebook path

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2011, 22:58
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, path talk, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.