Plants vs. Zombies en Jetpack Joyride krijgen speciale kerstupdates

Er zijn kerstupdates uitgekomen voor de games Plants vs. Zombies en Jetpack Joyride op de iPhone en iPod touch. Hierin vind je een aantal visuele aanpassingen, maar ook nieuwe spelmodi.

Met kerst nog maar anderhalve week verwijderd hangen de winkelstraat inmiddels vol met verlichting en mogelijke cadeaus. Ook in de App Store wordt er rekening gehouden met de feestdagen: De twee populaire games Plants vs. Zombies en Jetpack Joyride zijn voorzien van speciale kerst-updates. Beide updates zorgen er niet alleen voor dat de spellen in een kerstlook worden gehuld, maar voegen ook nieuwe content toe.

Jetpack Joyride is voorzien van een aantal nieuwe voorwerpen om in het spel aan te schaffen. Je kunt hoofdrolspeler Barry nu hullen in een kerstmuts en -pak, of twee nieuwe jetpacks aanschaffen. Eentje is in de vorm van een kerstboom, terwijl de ander je de lucht inschiet door ladingen sneeuw naar beneden te blazen. De nieuwe voorwerpen moeten gekocht worden met het geld dat je in de game verzamelt. De levels zelf hebben een subtiele make-over gekregen die weinig met kerst te maken heeft: er lopen nu een aantal langere en dikkere wetenschappers rond.

Downloaden: Jetpack Joyride (€0,79)

Plants vs. Zombies introduceert voor de kerstdagen twee nieuwe spelmodi: I, Zombie en I, Zombie Endless. Hierin worden de rollen omgedraaid: spelers moeten zombies in de spelwereld plaatsen, om een planten plaatsende tegenstander zijn hersenen op te eten. Net als andere alternative speelwijzen, moet je Plants vs. Zombies eerst uitspelen voordat je hier mee aan de slag kunt gaan. Speciaal voor de feestdagen lopen er ook een aantal zombies rond met een kerstmuts. Vind je dit vervelend, dan kun je de ‘festive mode’ in het optiescherm uitschakelen.

Naast deze toevoegingen vind je in deze update een nieuwe leaderboards, extra achievements en nieuwe voorwerpen om te kopen. Uitgever EA verlaagde gisteren nog de prijs, ter viering van de feestdagen.

Downloaden: Plants vs. Zombies (€0,79)

Eerder deze maand kwamen er ook kerstupdates uit voor Spy Mouse, Flight Control, Angry Birds en Cover Orange

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2011, 22:25
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, firemint, halfbrick, jetpack joyride, kerst, plants vs zombies, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.