Monopoly Here & Now: The World Edition tijdelijk gratis voor de iPhone

Electronic Arts biedt vandaag de iPhone-versie van Monopoly Here & Now: The World Edition gratis aan. Reden hierachter is de uitgever zijn Daily Deals-actie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Monopoly Here & Now: The World EditionDe iPhone-versie van het bekende bordspel Monopoly Here & Now: The World Edition is vandaag gratis in de App Store te downloaden. Deze alternatieve variant op het klassieke Monopoly laat je locaties van over de wereld kopen. Je kunt tegen de computer spelen of het opnemen tegen spelers die zich in dezelfde kamer bevinden of verbonden zijn via Bluetooth of hetzelfde draadloze netwerk.

In Monopoly Here & Now zit je aan een virtuele tafel waar het bekende spelbord zich op bevindt. Hierdoor ziet het spel, ondanks het bekende platte bord, er vrij dynamisch uit. Door met je iPhone te schudden gooi je de dobbelsteen, waarna je automatisch beweegt en je mogelijke keuzes krijgt voorgeschoteld.

Reden achter de afprijzing van Monopoly Here & Now is Electronic Arts zijn Daily Deals-actie. Hierbij bieden ze games en in-app aankopen gratis of goedkoop aan tot aan de kerstdagen.

Downloaden: Monopoly Here & Now: The World Edition (tijdelijk gratis)

Ook Peggle voor de iPhone is vandaag in prijs verlaagd. In plaats van €2,39 betaal je voor dit spel vandaag slechts €0,79.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2011, 13:23
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, monopoly

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.