Shazam herkent muziek beter en sneller na update

Shazam voor iPhone en iPad is voorzien van beter muziek herkennen onder lastigere omstandigheden en werkt sneller op iPhone 4 en iPhone 3GS.

shazam iphoneProblemen met liedjes herkennen met Shazam omdat je steeds in rumoerige omgevingen bent? Shazam stelt dat het scannen van de muziek die je hoort een stuk beter moet gaan met ingang van de laatste update. ‘Verbeterde herkenning in problematische omgevingen’, beschrijft Shazam haar verbetering. Daarnaast belooft de dienst dat muziek herkennen op de iPhone 3GS en iPhone 4 opmerkelijk sneller moet verlopen. Het zijn niet de enige verbeteringen.

Zowel Shazam als Shazam Encore en Shazam RED genieten de nieuwste update, die er ook voor zorgt dat het interessanter wordt om een nummer dat je herkent via Shazam, te delen op Twitter. Shazam maakt gebruik van een nieuwe ‘Twittercard’ waardoor je in de link bij een tweet meteen het voorbeeld van een nummer kan beluisteren.

Een laatste leuke verbetering is dat het tabblad Verkennen is geactualiseerd. De jonge functie waarin je op de kaart kan kijken welke muziek populair is in de buurt en elders op de wereld, laat nu een hitlijstje zien die gebaseerd is op de laatste week. Niet meer een langere periode dus.

Downloaden: Shazam (gratis, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: Shazam Encore (€5,99 zonder reclame, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: Shazam RED (€5,99 zonder reclame, voor goede doel (AIDS in Afrika), universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2013, 17:10
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, shazam

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.