Prefit voor iPhone: fitnesslessen reserveren zonder abonnement

Sportliefhebbers kunnen met Prefit voor iPhone fitnesslessen zonder abonnement reserveren en afrekenen via een opgebouwd saldo.

Prefit logoHoewel inmiddels weinig sportscholen nog wurgcontracten hebben waardoor je opeens een jaar ergens aan vastzit, is telkens naar dezelfde sportschool gaan niet voor iedereen de beste oplossing. Als je een druk schema hebt of veel onderweg bent, wil je misschien je tijd wel verdelen over twee of drie sportscholen, bijvoorbeeld dicht bij je werk of de school van je kinderen. Met Prefit voor iPhone kun je fitnessen zonder abonnement. Met de app van Nationaal Gezondheidsplan kun je lessen reserveren bij een sportschool die is aangesloten bij de dienst. Werkgevers die de voordelen zien van sportende werknemers kunnen zich aanmelden bij de dienst, waarna werknemers de app kunnen gebruiken. Ook ondersteunen sommige verzekeraars Prefit.

Hoewel de website van Prefit zelf momenteel niet online is, biedt de website van Nationaal Gezondheidsplan wel uitleg voor sporters, werkgevers en sportscholen. Prefit werkt met een saldo dat je zelf moet aanvullen op de website. Achteraf betalen of via de app afrekenen is niet mogelijk. Het idee is dat je werkgever een bepaald budget per maand beschikbaar stelt om via Prefit te gaan sporten.

Prefit overzichtPrefit knoppen

De app van Prefit werkt met een duidelijke, sobere interface waarin grote tegels je leiden naar bijvoorbeeld het aanbod van bij Prefit aangesloten sportscholen in de buurt en een zoekfunctie op de kalender. Je kunt ook per categorie zoeken, bijvoorbeeld Aerobics of Pump. Als je via de app iets reserveert, ontvang je een bevestiging en wordt het bedrag van het saldo afgehaald. Als het tegoed bijna op is, krijg je een waarschuwing per e-mail.

Downloaden: Prefit (gratis, iPhone, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2013, 18:15
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen fitness, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.