Reacties voor: Review: ABN Amro Student City Guide, studentengids als klantenwerving

ABN Amro Student City Guide is een stadsgids voor studenten, bedoeld als marketingmiddel om te zorgen dat studenten een rekening bij ABN Amro afsluiten. Maar de content schiet nog wat tekort.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
10 reacties
 1. Waar is Breda? En Tilburg? Of volgen die nog?

 2. @Thomas: Het gaat hier om de bekendste studenten steden:P
  Maar misschien komen ze nog.

 3. Utrecht! Naar mijn mening echt een geweldige stad. Ga deze app zeker een keer bekijken.

  En trouwens respect voor Gonny, zo’n lang bericht om 6 uur. Ironisch dat het ook een programma voor studenten is.

 4. Gave app, gister geïnstalleerd, vooral die spin the bottle is een leuke toevoeging!

 5. Wat een gave app! Je kunt zien dat ze hier idd veel werk in hebben zitten. Studenten zullen wel een hele belangrijke doelgroep zijn voor banken. Immers kwam de ING een tijd terug al met een dedicated studentenapp.

  Misschien moet de ING nu weer reageren met een concert/festival/event agenda (sinds die nog niet bestaat)? Dan blijft het voor studenten iig interessant qua gratis apps 😉

 6. Gelukkig is de app alleen voor studenten. Die zijn over het algemeen niet zo slim. Die hebben nog niet door dat ABN AMRO een BAGGERBANK is !!

 7. Ik ga deze app bekijken voor wat Gonny zegt: de uitgaanskalender! Daar ligt een markt…

  Partyflock + lokale uitagenda’s + whatever nog meer daar zou ik wel een paar euro tegenaan willen gooien.

  PS, ik ben eind twintiger die wanhopig nog vastklampt aan het studentenleven… lijkt me ook een prima onderdeel van de doelgroep 😉

 8. Een 6,5?! Ik heb de app net bekeken en op mij (student) komt het toch echt over als een onwijs handige en technisch krachtig app!

  Natuurlijk: de content is in eerste instantie niet perfect en ietwat gesausd met ABN-reclame, maar vergeet niet dat het gratis is! Toch staan al mijn favoriete spots in Utrecht erin en dat is best goed vergeleken met het gemiddelde studentenspots-overzicht op andere websites. Het zijn net mensen die studenten, dus is het enorm moeilijk om zo’n brede doelgroep goed te bedienen! Er zijn ook Bach-minnende studenten met een volle portemonnee 😉

  De belangrijkste feature is echter dat je vanuit de app spots kan indienen en ratings kan geven! De macht aan de student/gebruiker dus. Alleen moeten ze nog even toevoegen dat je ook tekst-reviews kan indienen.

  Al met al een app die ik vaak ga gebruiken! Nu al een 7,5 waard met uitzicht op hoger!

 9. Origineel geplaatst door iPeet
  …studenten. Die zijn over het algemeen niet zo slim.

  Ja.. En waar haal je dat vandaan?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.