MindMeister terug in de App Store, tijdelijk in prijs verlaagd

MindMeister is na een afwezigheid van een week terug in de App Store. De laatste update van MindMeister leverde problemen op. Om de terugkeer te vieren is de applicatie nu tijdelijk afgeprijsd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

mindmeisterDe mindmapping-applicatie MindMeister is terug van weggeweest. Vorige week kwam er een update in de App Store beschikbaar, maar die bleek nogal wat problemen op te leveren. De ontwikkelaar trok MindMeister daarna terug om het probleem te localiseren. Het bleek uiteindelijk een voor de hand liggend probleem. Om de terugkeer te vieren is de applicatie nu tijdelijk in prijs verlaagd: je betaalt €3,99 in plaats van €5,49 als je voor 10 oktober de applicatie aanschaft. MindMeister is de officiële applicatie van de website MindMeister.com.


Je kunt met meerdere mensen mindmaps maken en automatisch laten synchroniseren met de website. Vanuit de applicatie kun je de mindmaps ook meteen met anderen delen. Exporteren kan ook: naar MindManager, Freemind, Microsoft Word, PDF of als plaatje. Om onbeperkt te kunnen mindmappen wordt een Premium-account wel aangeraden. Lokale mindmaps maken is geen probleem: daarvan kan je zoveel maken als je wilt.

MindMeister is met versie 2.0 compleet herschreven en kreeg al een tussentijdse update met de mogelijkheid om nodes te openen en te sluiten. In de laatste versie is het mogelijk om takken aan en uit te schakelen, zodat je makkelijker door een grote mindmap bladert (grote vertakkingen die je niet wilt zien, schakel je gewoon even uit). Je kunt ook notities toevoegen (met een dubbeltap) en in een toekomstige versie komen nog meer functies, zoals het bewerken van kleuren, nodes en stijlen.

Downloaden: MindMeister (tijdelijk €3,99)
Via: Blog MindMeister
Tipgever: Martin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.