Dropbox voor iPhone nu in de App Store

Een maand geleden schreef Gonny dat Dropbox naar de iPhone komt. Dropbox is een populaire dienst waarmee je bestanden kunt uploaden, waarnaar je ze vanaf elke computer met internetverbinding kunt bekijken. Nu kan dat ook met de iPhone-applicatie die in de App Store is verschenen.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

dropbox Precies een maand geleden schreef Gonny dat Dropbox naar de iPhone komt. Dropbox is een populaire dienst waarmee je bestanden kunt uploaden, waarna je ze op elke computer met internetverbinding kunt bekijken. Nu kan dat ook met de iPhone-applicatie die in de App Store is verschenen. Met deze applicatie heb je toegang tot alle bestanden. Deze kun je ook downloaden zodat je ze offline ook kunt raadplegen. Naast het bekijken van je Dropbox, kun je ook foto’s en video’s die op je iPhone staan, uploaden. Direct verschijnen die ook op je computer. Wil je een vriend(in) een bestand laten zien, dan is er de mogelijkheid een link te sturen.Als je een account hebt aangemaakt, heb je 2GB aan opslagruimte tot je beschikking. Wil je meer bestanden kunnen uploaden, dan kun je tegen een maandelijkse betaling 50GB of 100GB nemen.

Voor de Mac of PC is er ook een applicatie, maar als je achter een computer zit waar deze niet op geïnstalleerd is, kun je je bestanden toch bekijken via de browser.

Downloaden: Dropbox (gratis, alleen vanaf firmware 3.1!)
Meer informatie: Dropbox

Bron: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 0:54
Categorie
Productiviteit
28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.