Nieuwe iPhone-apps: Remote voor Powerpoint, iPhone-fotolijstje, 4 op een rij in 3D (App Store)

Interessante apps uit de App Store: Maak een fotolijstje van je iPhone met PhotoFrame, speel Vier op een rij in 3D en bedien Powerpoint en Keynote met de afstandsbediening Pointer.
Maarten ter Horst - · Laatst bijgewerkt:

Als je de iPhone Dock van Apple hebt aangeschaft, is de kans groot dat je iPhone hierin een groot deel van de dag naast je computer staat te pronken. Eigenlijk is het wel zo leuk hem dan ook maar een functie te geven. Chilli X springt in dit gat met de nieuwe app PhotoFrame. In dit programma kun je een aantal foto’s uit je bibliotheek selecteren die om en om weergegeven worden. Daaronder staat er dan bovendien een klok in beeld. De tijdsduur tussen verschillende foto’s kun je instellen en het programma overrulet de auto-lock functie van de iPhone, dus het scherm wordt niet steeds na een minuut zwart. Lees verder voor nog meer nieuwe programmaatjes: Vier op een rij in drie dimensies en een afstandsbediening voor Powerpoint en Keynote.

App Store: PhotoFrame (€0,79)
Meer info: chillix.net

Rows 3D

Voor de liefhebbers van denk- en bordspellen is er nog een interessant spelletje in de App Store verschenen: Rows 3D van Pixeltin. Het is Vier op een Rij, maar dan op een 4x4x4 bord, dus niet alleen in de hoogte en breedte, maar ook in de diepte. Zeker de moeite waard omdat het in het begin toch verrassend lastig is. Je kunt het bord met multi-touch-gebaren roteren en je speelt tegen de iPhone (5 verschillende levels) of tegen iemand anders op dezelfde iPhone.

App Store: Rows 3D (€1,59)

Pointer

Verder staat er voor het geven van Powerpoint- of Keynote-presentaties nog een heel aardig programma in de App Store, genaamd Pointer. Met Pointer kun je op je iPhone via wifi een presentatie bedienen in Powerpoint of Keynote. je kunt bijvoorbeeld naar de volgende of vorige slide gaan en de huidige slide of de aantekeningen daarvan bekijken op het scherm van de iPhone. Het werkt alleen op de Mac met OS X 10.5 en daarop moet je ook een gratis programma installeren om het te laten samenwerken met je iPhone. Je kunt ook via je iPhone een pointer over het scherm bewegen. In de nieuwte update naar versie 1.1 zijn wat interessante functies aan het programma toegevoegd.

App Store: Pointer (€0,79)
Meer info: Zentropy Software

Tipgever: Truckdiver (PhotoFrame)

Heb jij nog meer interessante nieuwe apps gezien in de App Store? Laat het ons weten via het contactformulier!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 23:44
Categorie Diensten
Onderwerpen 3d, keynote, microsoft, powerpoint

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.