Ontwikkelaar Jasmine YouTube-app werkt aan oplossing voor afspeelprobleem

Jasmine kan sommige video's niet afspelen. De ontwikkelaar werkt aan een oplossing voor video's op het gebied van muziek en tv.

youtube restricted jasmineJasmine haalde afgelopen week met glans een plek in onze top 5 van alternatieve YouTube-apps. We schreven op iPadclub ook al over deze nieuwe YouTube-app die er bijzonder mooi uitziet. Maar helemaal probleemloos werkt deze nieuwe YouTube-app niet. Er komt regelmatig een foutmelding in beeld, waardoor je video’s niet kunt afspelen.

De melding “YouTube has restricted the feeds for this video.” komt wel erg vaak voor. Ontwikkelaar Jason Morrissey raadt aan om Jasmine opnieuw te installeren, maar dat lost het probleem niet altijd op. Inmiddels heeft Morrissey meer informatie van YouTube gekregen. Hij meldt in een berichtje dat het te maken heeft met het afspelen van video’s van licentiepartners op het gebied van muziek en televisie. Jasmine heeft de beperking dat je video’s van een aantal populaire artiesten niet mag afspelen. Andere third party-apps hebben daar ook last van. Morrissey meldt verder dat het niet de fout van YouTube is dat je de video’s niet kunt afspelen. Zij hebben te maken met andere partijen en kunnen het afspelen van de video’s niet altijd afdwingen. De ontwikkelaar van Jasmine gaat nu proberen om een sublicentie te nemen op feeds die nu niet af te spelen zijn. Of dat lukt, zal moeten blijken. Tot dan toe zit er niets anders op dan de niet-afspeelbare video’s via de desktopbrowser te bekijken.

Downloaden: Jasmine (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2012, 17:43
Categorie Amusement
Onderwerpen video, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.