Tiger Woods PGA Tour 12 is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft deze week opnieuw een game uitgekozen als app van de week. We gaan golfen met Tiger Woods PGA Tour 12 voor iPhone en iPad en daarmee bespaar je respectievelijk €0,79 en €3,99. Het gaat om twee apart verkrijgbare apps, dus je zult tweemaal moeten installeren als je een iPhone en iPad hebt. De […]

pga tour ipadApple heeft deze week opnieuw een game uitgekozen als app van de week. We gaan golfen met Tiger Woods PGA Tour 12 voor iPhone en iPad en daarmee bespaar je respectievelijk €0,79 en €3,99. Het gaat om twee apart verkrijgbare apps, dus je zult tweemaal moeten installeren als je een iPhone en iPad hebt. De game speelt zich af op diverse golfbanen wereldwijd, waarbij je een bal slaat via het touchscreen.

Een swingmeter geeft aan hoe hard je tegen de bal slaat, zodat je vaardigheden gaandeweg verbeteren. Tiger Woods PGA Tour 12 is momenteel gratis te downloaden, waarbij je met in-app aankopen het spel verder kunt uitbreiden met meer wedstrijden.

Je kunt je scores vergelijken met echte profs uit de PGA Tour, zoals Tiger Woods zelf en andere grootheden uit de golfwereld. Je speelt alleen, in een duel of in een PGA Tour-duel. De Tiger Challenge bevat meer dan 20 minigames om je vaardigheden aan te scherpen. Je speelt daarbij speciale prijzen vrij en haalt achievements in Game Center vrij. Je verdient extra punten door uitdagingen in andere EA-games aan te gaan met Cross Play.

Downloaden: Tiger Woods PGA Tour voor iPad (tijdelijk gratis, normaal €3,99)
Ook gratis: Tiger Woods PGA Tour voor iPhone (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2012, 19:04
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.