VideoGrade maakt iPhone-video’s mooier

VideoGrade is een iPhone-app waarmee je iPhone-video's mooier maakt. Je kunt de belichting en kleuren aanpassen, omzetten naar zwart-wit of wilde effecten toepassen.

videograde iphoneVideoGrade is een universele app waarmee je videofilms die je met de iPhone hebt gemaakt een opknapbeurt kunt geven. De app maakt te donkere beelden lichter, voert kleurcorrecties door en zorgt ervoor dat de video er beter uitziet. De app is al aangepast voor iOS 6. Je hebt minimaal iOS 5 nodig om Videograde te kunnen gebruiken. Je kunt er niet alleen je iPhone-video’s beter mee maken, maar er zijn ook aparte effecten.

Zo kun je vignette of een bizarre verkleuring toepassen. De video’s kun je exporteren in Full HD of HD. Andere formaten zijn ook mogelijk. Acht filters geven je de mogelijkheid om verzadiging, helderheid, contrast, kleurtemperatuur en andere eigenschappen aan te passen. Omzetten naar een zwart-wit-filmpje is ook mogelijk. Je hoeft de effecten niet op de hele video toe te passen, maar kunt bepaalde zones uitkiezen. Eerder gekozen instellingen kun je opslaan en later nog eens toepassen op een ander filmpje. In de Nederlandse App Store is VideoGrade nog niet ontdekt door gebruikers, maar in de Amerikaanse App Store krijgt deze app 4,5 sterren.

Downloaden: Videograde (€3,99)

https://www.youtube.com/watch?v=Gjk8LAY0GI4&feature=youtu.be

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2012, 19:30
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.