NOS Jeugdjournaal op je iPhone: het laatste nieuws voor kinderen

Kinderen die het NOS Jeugdjournaal willen zien, kunnen hiervoor nu ook in de App Store terecht. Naast Uitzending Gemist is er namelijk ook een aparte iPhone-applicatie verschenen waarmee je het NOS Jeugdjournaal kunt kijken en stemmen op de stelling van de dag.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

jeugdjournaalHet NOS Jeugdjournaal is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Op die leeftijd heb je meestal nog geen eigen iPhone of iPod touch, maar toch heeft de NOS een applicatie laten ontwikkelen waarmee je het NOS Jeugdjournaal kunt kijken. Kinderen kijken namelijk steeds vaker mee op de telefoons en iPods van hun ouders. De applicatie is gratis verkrijgbaar via de App Store en geeft je snel toegang tot de laatste tv-uitzending van het NOS Jeugdjournaal, al een paar minuten na de live-uitzending. Daarnaast kun je elke dag stemmen op de stelling van de dag.


Heb je eerder vandaag de applicatie Uitzending Gemist in de App Store gevonden en gaat het jou of je kinderen alleen om de tv-uitzending, dan heb je deze aparte NOS Jeugdjournaal-applicatie niet meer nodig. In Uitzending Gemist zijn alle journaaluitzendingen namelijk ook al aanwezig. NOS Jeugdjournaal is te bekijken via Wi-Fi en via 3G.

Downloaden: NOS Jeugdjournaal (gratis)
Meer info: Weblog Nieuwe Media, NOS

jeugdjournaal stelling

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2010, 3:45
Categorieën Amusement, Kinderen, Nederlandse apps
Onderwerpen journaal, kinderen
23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.