Netbot voor App.net krijgt pushnotificaties en zoekfunctie

De App.net-applicatie Netbot heeft een update gekregen, die pushnotifcaties en een zoekfunctie toevoegt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Netbot iconDe App.net-applicatie Netbot heeft een update gekregen, die het mogelijk maakt om pushnotificaties verzonden bij berichten op het sociale netwerk te ontvangen. Ook kun je nu vanuit de app zoeken naar berichten geplaatst op App.net, op basis van sleutelwoorden of gebruikersnamen. Beide functies zaten al enige tijd in Tweetbot.

Netbot werd begin oktober uitgebracht door ontwikkelaar Tapbots. De app is grotendeels een kopie van de geroemde Twitter-app Tweetbot, die werkt met het sociale netwerk App.net. Hierdoor is het makkelijk om de app te gebruiken als je al gewend bent aan Tweetbot.

Netbot searchApp.net is een relatief nieuw sociaal netwerk, waarop je berichten van hooguit 256 tekens kunt achterlaten. Om het sociale netwerk te gebruiken moet je 5 dollar per maand of 36 dollar per jaar betalen. Op deze manier moet App.net een website worden waar gebruikers niet betalen met hun profielgegevens, die door bijvoorbeeld adverteerders kunnen worden ingezet.

De introductie van App.net was goed getimed: Twitter lag onlangs nog onder vuur, omdat apps van derden een beperkt aantal gebruikers mogen ondersteunen. Wil een ontwikkelaar dat meer mensen zijn of haar app installeren, dan moet er direct met Twitter worden samengewerkt.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2012, 21:50
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp netbot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.