Makego: gebruik je iPhone als dak voor Lego-voertuigen

De app Makego maakt van je iPhone de bovenkant van een sportwagen, ijscokar of een roeiboot. Hierdoor kun je de iPhone makkelijk gebruiken in bijvoorbeeld een zelfgemaakte Legowagen.

MakegoEen beetje creatieveling heeft geen accessoires nodig om van zijn iPhone een leuk speeltje te maken, maar zet met een paar Lego-blokjes zelf wat in elkaar. Start je hierbij de app Makego op, dan verandert deze je iPhone in het dak van onder andere een racewagen, ijscokar of een boot. Vooral ouders en jonge iPhone-gebruikers lijken plezier te kunnen beleven aan Makego.

De voertuigen in Makego zijn niet niet heel realistisch, maar er kan wel uitgebreid mee gespeeld worden. Tik je bijvoorbeeld de bel in de ijscokar aan, dan begint deze te rinkelen. Een racewagen kan van kleur veranderd worden, zodat hij beter bij je Lego-stukjes past.

Makego lijkt vooral gericht op ouders en de jongste iPhone-gebruikers: de app wordt namelijk vooral leuk wanneer je jouw iPhone in een zelfgemaakt knutselwerk plaatst. De ontwikkelaar geeft Lego als een voorbeeld, maar wij vermoeden dat ander bouwmateriaal net zo goed kan werken. Pas alleen op dat je iPhone niet door je kinderen op een snel rijdend, hoog springend vehikel gebonden wordt.

Downloaden: Makego (€1,59)

http://vimeo.com/36433497

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2012, 17:56
Categorie Amusement
Onderwerpen kinderen, lego

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.