Likes Instagram foto's downloaden iPhone

Foto’s van Instagram downloaden makkelijker dan ooit met Likes

Foto's van Instagram downloaden is makkelijker dan ooit: met de app Likes

Likes Instagram foto's downloaden iPhoneWe hebben allemaal wel eens de neiging gehad om foto’s en video’s van Instagram te downloaden – en nu is er een app die dat eenvoudiger dan ooit maakt. Er is niks mis met volledige downloaders als Instagrab of zelfs de talloze apps waarin je met muntjes betaalt om foto’s op te slaan, maar als je weet dat Likes het makkelijker maakt en het totaal gratis doet, is de keuze zo gemaakt.

Je hoeft alleen maar in te loggen met je Instagram-account in Likes. Daarna zie je alle foto’s en video’s die je hebt voorzien van een like, onder elkaar. Een tik erop volstaat om ze meteen in je fotoalbum van de iPhone op te slaan, en met een lange druk kan je de foto nog eens in Instagram openen. Maar daar kom je niet voor in Likes.

Likes Instagram foto's downloaden Likes drukken is downloaden

De foto’s worden in typische Instagram-kwaliteit opgeslagen in je fotoalbum. Het betekent dat de foto’s er vierkant uitgesneden prima uitzien, maar dat ze ingezoomd al snel wat korrelig worden. Ruis kan je het niet noemen, het gaat uitsluitend om de lage resolutie die foto’s in Instagram krijgen. Dat is jammer, want zo kan je ze eigenlijk niet gebruiken als achtergrond voor je iPhone. Ja, misschien als je ze vervaagt met een wallpaper-app als Blur. Video’s worden ook goed opgeslagen en bovendien vind je alle bewaarde beelden terug in een apart Likes-album in je camerarol.

Lees ook: Tips voor Instagram: meer volgers, meer likes en foto’s opslaan

Even opletten

Voordat je gretig op zoek gaat naar foto’s en video’s in bepaalde categorieën om te liken, is het handig om te weten dat je het tonen van je likes aan andere gebruikers kan uitschakelen in Instagram. Het betaalde alternatief Instagrab speelt nog iets meer in op de privacy: daar kan je ook gerust foto’s en video’s downloaden die je niet hebt geliket. Maargoed, in die app vergt het downloaden wel weer een paar extra drukken. Het grootste nadeel van Likes is de vindbaarheid in de App Store tussen al die appjes waarmee je extra likes moet kunnen vergaren voor je foto’s. Dat is nog wel te overzien – met onze downloadlink hieronder bijvoorbeeld.

Pluspunten

  • Eenvoudiger van Instagram downloaden kan niet
  • Gratis

Minpunten

  • Geen zoekfunctie in de app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2014, 11:08
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen instagram, opslaan

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.