Leuk en gratis: Blowfish

Leuk en gratis spel Blowfish, een game waarbij je moet proberen met de vissen zo snel mogelijk de vijand in te sluiten.
--Verwijderd - · Laatst bijgewerkt:

Het hoofdmenu

In de top 25 gratis applicaties in de App Store is een leuke game verschenen, Blowfish. De game is ontwikkeld door Trippert Labs. Dit spel is ook veelvoudig op internet te vinden in andere varianten, dus niet alleen met vissen. Het doel van het spel is eenvoudig: de vijand zo snel mogelijk in te sluiten.

Het spel is verslavend en uitdagend. Elke keer moet je proberen om het level te halen, en je raadt het al: het wordt per level moeilijker.


Bij level 1 begin je met één vijand, namelijk weergegeven in een rood, rond visje. Dit rode visje botst als het ware tegen de kanten van het scherm aan, waardoor hij door het hele beeld beweegt. Nu is de tactiek om snel zo groot mogelijke vissen op te blazen. Hierdoor wordt de ruimte waarin de vijand kan bewegen kleiner en wordt het ook moeilijker om grote vissen op te blazen. Een vis opblazen doe je eenvoudig door op het scherm te tikken en dan vast te houden, totdat je de vis groot genoeg vindt.

Als de rode vijand tijdens het opblazen van de vis tegen jouw groeiende vis aankomt, dan explodeert je vis en ben je hem kwijt. Ook gaat er een leven af, waarvan je er drie hebt. Het gaat in het spel om de tijd: er loopt een timer mee. Binnen de tijd moet je een bepaalde percentage van het ‘aquarium’ gevuld hebben met blowfishes. Als je dat niet lukt is de game over. Per level komt er een rood, rond visje bij, waardoor het steeds moeilijker wordt.

Downloaden: Blowfish (gratis)

Hieronder is de gametrailer te zien van Blowfish:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.