Red de wereld met Doomsday Terminal voor iPhone

Met de Doomsday Terminal voor de iPhone moet je elke 108 minuten een opdracht uitvoeren, net als in LOST.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

doomsdayIn seizoen 1 en 2 van LOST kon je zien hoe Desmond elke 108 minuten een reeks cijfers intikte: 4, 8, 15, 16, 23 en 42 waren de magische nummers (van de Valenzetti Equation). Zou hij dat niet doen, dan zou het eiland en misschien zelfs de wereld vergaan. Met de applicatie Doomsday Terminal van Smallrock Software kun je hetzelfde doen: op de iPhone. Al is het maar de vraag hoe lang mensen die gaan volhouden, als je niet werkelijk angst hoeft de hebben dat de wereld vergaat. Onderstaande trailer laat mensen in verschillende situaties zien, die als een gek de nummers moeten intikken.

Het maakt niet uit waar je mee bezig bent: laat gewoon alles vallen, zet je auto aan de kant van de weg of breek een telefoongesprek af: de Doomsday Terminal laat hetzelfde alarmgeluid horen als je uit LOST kent. Na het invoeren van de getallen (niet dezelfde als in LOST) gaat de teller met het kenmerkende geluid, zoals je die ook bij stationsborden hoort, weer terug naar 0.

doomsday

Mocht je tijd teveel hebben en hoef je niet uitgeslapen op een examen of op je werk te verschijnen, dan kan het best leuk zijn om eens te kijken hoe lang je het volhoudt. Voor de overige 99,9% van de bevolking is het waarschijnlijk een zinloze applicatie: elke twee uur wakker worden vanwege een ziek kind of omdat je nachtportier in een hotel bent is nog daar aan toe. Maar wakker worden omdat een iPhone-applicatie erom vraagt… alleen als je dringend een doel in je leven zoekt misschien.

Via: Macenstein

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:40
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.