Kids Moppentrommel: onschuldige moppen op iPhone

Kids Moppentrommel is een iPhone-app met onschuldige moppen en grappen. Kinderen kunnen ze waarderen en toevoegen aan favorieten.

Kids Moppentrommel iPhone headerDe Nederlandse ontwikkelaar Anthony Donker kan je ‘s nachts wakker maken voor een goede mop, lijkt het. Drie jaar na zijn iPhone-app Moppentrommel en drie maanden na de gratis variant Moppentrommel gratis, komt hij met een derde app vol grappen op de iPhone. Kids Moppentrommel richt zich speciaal op de jongere grapjas. De applicatie maakt gebruik van een online database die steeds wordt aangevuld met nieuwe moppen. Kinderen kunnen zelf stemmen op de leukste grappen.

De sterrenwaardering is een van de mogelijkheid waarop je de top 50 moppen kan bekijken in Kids Moppentrommel. Je kan ook de nieuwste grappen bekijken onder datum, het aantal stemmen en de naam van de grap. Heb je een mop aangetikt, dan kan je zelf ook stemmen. Je kan hem ook toevoegen aan favorieten. Die zie je snel terug onder het tweede tabblad. Met een ander tabblad doorzoek je de grappendatabase op trefwoord en dan zijn er nog de instellingen. Die houden het simpel: wil je de app in het geel, roze, lichtgroen of paars zien?

De Kids Moppentrommel heeft concurrentie van Kidsweek Moppen, een applicatie die ook wordt bijgehouden met nieuwe grappen. Die is gratis te downloaden.

Downloaden: Kids Moppentrommel (€0,89, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2013, 14:48
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen kinderen, moppen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.