Jasmine: nieuwe generatie YouTube-app voor iPad en iPhone 5

Jasmine is een nieuwe YouTube-app die al is aangepast voor iPhone 5 en iPad. De mooi vormgegeven app kan ook afspeellijsten aan.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

youtube jasmine ipadNu de YouTube-app is verdwenen uit iOS 6 is het tijd om eens rond te kijken naar iets anders. De officiële YouTube-app is inmiddels verschenen, maar nog niet aangepast voor de iPhone 5. Jasmine is dat wel: deze alternatieve YouTube-app werkt zowel op het langere scherm van de iPhone 5 als op het grotere scherm van de iPad. Belangrijkste eigenschappen zijn een snelle gebruikersinterface, ondersteuning voor afspeellijsten, ouderlijk toezicht, commentaar en AirPlay. Je kunt er ook video’s op Facebook en Twitter mee delen.

Wil je ‘s nachts in bed nog wat YouTube-filmpjes kijken, dan kan dat met het speciale nachtthema, dat minder storend is voor je bedgenoot en voor je eigen ogen. De makers hebben vooral de nadruk gelegd op een zo overzichtelijk mogelijke gebruikersinterface, die er ook nog eens mooi uitziet. Een filter voorkomt dat je met spam en reclame geconfronteerd wordt.

Downloaden: Jasmine (gratis)

jasmine youtube ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2012, 17:46
Categorie Amusement
Onderwerpen video, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.