Spellenverzameling Albert is Apple’s App van de Week

De iPhone-spellenverzameling Albert is Apple's App van de Week. In Albert kun je verschillende minigames spelen.

Albert Apple heeft het iPhone-spel Albert uitgeroepen tot App van de Week. Normaal gesproken betekent deze benoeming dat je het spel tijdelijk gratis kunt downloaden, maar bij Albert lijken de zaken iets anders te liggen: de game is al twee weken lang gratis te downloaden en maakt gebruik van in-app aankopen. Albert is een spellenverzameling, waarin je verschillende kleine bezigheden krijgt voorgeschoteld. Je moet zo snel mogelijk wekkers stukslaan, een stuk zeep over de badkamervloer schuiven en opspringende stukken geroosterd brood opvangen.

Nadat je Albert hebt gedownload, kun je aan de slag met drie mini-games. Door deze spellen succesvol af te ronden krijg je toegang tot zes extra mini-games. Wil je nog tien spelletjes spelen vanuit Albert, dan moet je deze kopen vanuit de app voor €1,59.

Het is opmerkelijk dat Apple een al gratis spel de titel App van de Week toespeelt. Normaal gesproken krijgen apps met een prijskaartje de titel toegewezen, waarna ze gratis te downloaden zijn. Hierdoor was Apple’s rubriek een handige manier om goede en tijdelijk gratis applicaties te downloaden. Ook Albert is gratis, maar is dat al sinds 10 september. Het is daardoor ook lastig te bepalen wanneer Albert weer zijn prijskaartje van 79 eurocent zal krijgen. Kijk daarom goed in de App Store of de app nog gratis is, voordat je hem downloadt.

Downloaden: Albert (tijdelijk gratis, normaal €0,79)
Downloaden: Albert HD (iPad, tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2012, 11:39
Categorie Games
Onderwerpen albert heijn, app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.