iTunes Connect vandaag weer open: veel nieuwe iOS-apps en -updates verwacht

iTunes Connect, de backoffice voor iOS- en Mac-ontwikkelaars, gaat vandaag weer open. We zullen veel prijswijzigingen, nieuwe apps en updates zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone updatesiTunes Connect was dit jaar gesloten tussen 22 en 29 december en dat betekent dat er in die periode geen nieuwe apps verschijnen, geen updates worden uitgebracht en ook geen prijswijzigingen worden doorgevoerd. Vandaag gaat de iTunes-backoffice voor ontwikkelaars weer open en dat zal meteen te merken zijn: de eerste updates stromen al binnen op je toestel. iTunes Connect is het portaal dat iOS- en Mac-ontwikkelaars gebruiken om nieuwe apps in te dienen, omschrijvingen in de App Store te beheren, promocodes aan te maken en verkooprapportages te bekijken. Het downloaden van apps was wel gewoon mogelijk.

Niet dat de App Store ondertussen stil heeft gestaan, want uit een rapportage van Flurry bleek dat er tijdens de kerstdagen behoorlijk wat apps zijn verkocht. Dat heeft te maken met het grote aantal mensen dat een iPhone, iPod touch of iPad cadeau krijgt en meteen gaat vullen met interessante apps. Bij Apple werden er 12 maal meer toestellen geactiveerd dan op een normale dag.

Prijswijzigingen die ontwikkelaars vóór de sluiting hebben doorgevoerd worden nu ook doorgevoerd. Dus pas op, als je dacht nog even een kerstkoopje te kunnen halen. De makkelijkste manier om apps te updaten is via iTunes op de desktop, vooral als je er veel hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2011, 14:03
Categorie Uncategorized
Onderwerp app store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.