iTunes 12 Dagen cadeau, dag 8: Broken Sword: Director’s Cut HD [Game]

Broken Sword: Directors Cut HD is vandaag gratis te downloaden. De game speelt zich af in Parijs en bevat elementen van Dan Brown-boeken.

broken sword ipadApple geeft dagelijks een cadeau weg in de iTunes 12 Dagen-actie. De afgelopen dagen ging het om één of meerdere muzieknummers, maar vandaag is weer eens gekozen voor een game voor de iPad. De game Broken Sword: Shadow of the Templars is in twee varianten verkrijgbaar: de normale versie en een HD-versie voor de iPad. Het verhaal achter deze game speelt zich af in Parijs.

Na een moord in het koninklijke paleis raakt hoofdpersoon Nico Collard verstrikt in een samenzwering. Ze gaat samen met de Amerikaan George Stobbart op avontuur en ontdekt exotische locaties terwijl ze ondertussen eeuwenoude mysteries oplossen. Het ultieme doel is het onthullen van het geheim van de Knights Templar. Liefhebbers van de boeken van Dan Brown zullen in het verhaal meteen herkenbare elementen ontdekken. De game is voorzien van Engelstalige spraak, met ondertitels in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

iTunes 12 Dagen cadeau, dag 8:

In alle andere deelnemende landen is dezelfde game vandaag gratis. Een volledig lijstje van de andere landen is te vinden in ons artikel op iPhoneclub.

België doet NIET mee aan deze actie.

De reacties bij dit artikel zijn gesloten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2011, 0:36
Categorie Games
Onderwerpen games, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.