iTunes 12 Dagen cadeau, dag 8: Broken Sword: Director’s Cut [Game]

Broken Sword: Director's Cut is de gratis app van vandaag in Apple's 12 Dagen Cadeaus. Deze game is in twee varianten te krijgen: normaal en HD.

broken swordWe zijn alweer beland bij dag 8 van de iTunes 12 Dagen-actie. Vandaag is het eindelijk weer eens tijd voor een iPhone-app: de game Broken Sword: Shadow of the Templars. Deze app is in twee varianten verkrijgbaar: de normale versie en een HD-versie, bedoeld voor de iPad. Het verhaal achter deze game speelt zich af in Parijs. Na een moord in het koninklijke paleis raakt hoofdpersoon Nico Collard verstrikt in een samenzwering. De game bevat elementen die de lezers van Dan Brown-boeken zullen aanspreken, zoals een geheim van de Knights Templar die je als speler moet onthullen.

De game is voorzien van Engelstalige spraak, met ondertitels in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Nico Collard gaat samen met de Amerikaan George Stobbart op avontuur en ontdekt exotische locaties terwijl ze ondertussen eeuwenoude mysteries oplossen.

iTunes 12 Dagen cadeau, dag 8:

broken sword iphone

Een overzicht van de iTunes 12 dagen-cadeaus in andere deelnemende landen vind je hieronder. In alle landen is echter dezelfde game te krijgen, al is de variant in bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk aangepast aan de lokale taal.

België doet NIET mee aan deze actie.

De reacties bij dit artikel zijn gesloten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2011, 0:28
Categorie Games
Onderwerpen games, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.