AppEvent: SOS Penguin vandaag gratis

SOS Penguin is vandaag gratis te downloaden als onderdeel van AppEvent. In de game moet je pinguïns op de juiste plaats laten landen.

sos penguinAppEvent geeft vandaag weer een gratis app weg van Nederlandse bodem. De game is SOS Penguin, gemaakt door de student Stefan Mensen. SOS Penguin heeft in de toplijsten en de What’s Hot-lijst van 12 verschillende App Stores gestaan en de betaalde versie is 20.653 keer aangeschaft in drie maanden tijd. Sinds update 2.0 is er een nieuw gameplay-element ingevoerd, waarvan je een proeflevel in de game kunt spelen.

Ook heeft de ontwikkelaar aanpassingen in de bediening gedaan, na kritiek van spelers. In SOS Penguin heb je te maken met 48 pinguïns die gered moeten worden, door blokken onder een stapel uit te tikken. De pinguïn moet daarbij landen binnen de aangegeven cirkel. Het idee van de game is origineel en in de toekomst komen er nog meer extra’s bij, zoals meer thema’s (o.a. sneeuw), meer levels en een universele versie die ook op de iPad te installeren is.

Downloaden: SOS Penguin (vandaag gratis)

De reacties bij dit artikel zijn gesloten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2011, 12:09
Categorie Games
Onderwerpen appevent, game, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.