MacRacers: eerste iOS-app voor Mac App Store beschikbaar

MacRacers is een nieuw racespelletje voor de Mac, die binnenkort in de Mac App Store verkrijgbaar is. Bij MacRacers bedien je de raceauto's met je iPhone.

mac racersOver een paar dagen gaat de Mac App Store open en wordt het mogelijk om Mac-applicaties rechtstreeks bij Apple te kopen. De eerste iOS-applicatie die ermee gaat samenwerken, is al in de App Store te vinden. MacRacers is een 2D-racespelletje voor de Mac, waarbij je van bovenaf op het parcours kijkt. Iedere speler bestuurt zijn auto via een iPhone-applicatie, waarbij je iPhone als stuurwiel dient. De iPhone-app is gratis te downloaden voor iedereen die wil meespelen. De Mac-game is wel betaald en vanaf aanstaande donderdag verkrijgbaar, als de Mac App Store officieel opengaat.

Ontwikkelaar SMHK Funlab bracht eerder een soortgelijke app uit met de naam PadRacer. Dit is een racespel voor de iPad op basis van een soortgelijk idee, waarbij de iPhone-app als controller dient. Mensen die al eerder PadRacer (€3,99) hebben gekocht, kunnen straks gratis overstappen naar MacRacers.

Downloaden: MacRacers (gratis – betaalde Mac-applicatie vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2011, 0:10
Categorie Games
Onderwerp racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.