Instaport: sla je Instagram-foto’s op als ZIP-bestand

Met de website Instaport kun je zonder enige moeite al je Instagram-foto's die je op het sociale netwerk hebt gezet, zippen en op een computer zetten.

Instaport Instagram foto's opslaan vanaf iPhoneNatuurlijk, je kan een lijst foto’s selecteren in je fotorol en die meteen mailen naar jezelf. Je kan ook een Dropbox-account aanmaken en geselecteerde foto’s naar de online opslagruimte sturen. En dan is er ook nog de applicatie Vvall, die door jou gemaakte foto’s bij elkaar sprokkelt en elke dag voorziet van een back-up. Maar nu is er een misschien wel snellere manier om al je foto’s van Instagram eenvoudig te kopiëren en veilig te stellen: Instaport.

Instaport is geen applicatie voor de iPhone maar een website waarmee je eenvoudig een ZIP-bestand kan maken van je eigen foto’s die je hebt geüpload op het sociale fotonetwerk. Binnenkort komen er nog twee opties bij: foto’s automatisch in een album doorzetten naar Facebook, of foto’s automatisch in een album doorzetten naar de fotosite Flickr. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen met je Instagram-gegevens en de klus wordt geklaard.

De site krijgt op moment van schrijven erg veel aandacht op techblogs wereldwijd. Zo stuitten we zelf tweemaal op een foutmelding bij het proces. Het kan dus even wachten zijn voordat je aan de beurt bent.

De site in kwestie: Instaport.me

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2011, 23:30
Categorie Fotografie en video
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.