Verbs messaging-applicatie krijgt betaalde push notificaties

Verbs, de instant messaging-app voor je iPhone, heeft een update naar 2.0 gehad. In de nieuwe versie kun je push notificaties aanschaffen via een in-app aankoop.

verbsVerbs is een wat minder bekende instant messaging-applicatie voor de iPhone, die net een update naar versie 2.0 heeft gekregen. De app kost €2,39 maar wil je gebruikmaken van alle functies dan zul je alsnog een in-app aankoop moeten doen van €3,99. De app ondersteunt in de nieuwe versie nu push-notificaties en geeft je de mogelijkheid om 7 dagen ingelogd te blijven. Deze twee functies zijn alleen beschikbaar als je de Pro-versie via de in-app aankoop aanschaft.

In de update zijn ook een aantal functies toegevoegd voor mensen die niets extra’s willen betalen, zoals de mogelijkheid om chatlogs via e-mail te versturen, linkjes naar Instapaper te sturen om later te lezen en een verbeterde aanduiding of je vrienden beschikbaar zijn.

Er zijn ook een paar kleine verbeteringen doorgevoerd, zoals een tekstveld dat groter wordt naarmate je meer tekst intypt. Om te wisselen tussen chatconversaties kun je nu horizontaal swipen. En je kunt met tap-and-hold snel in- en uitloggen bij accounts. Allerlei kleine verbeteringen, maar het is de vraag of mensen het geld ervoor over zullen hebben, terwijl er zoveel (bijna) gratis messaging-apps al verkrijgbaar zijn in de App Store. Je kunt met Verbs inloggen op accounts van GoogleTalk, AIM en MobileMe.

Downloaden: Verbs (€2,39)

verbs-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2011, 12:25
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen instant messaging, messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.